logo land van cuick
Terug
Datum:
25-06-2015
Tijd:
20:00
Locatie:
De Pit
Webpagina:
http://www.fanfarevriendenkring.nl

Tijdens het concert op 25 juni zullen zowel Fanfare Vriendenkring als Philharmonie Zuidnederland enkele muziekstukken ten gehore brengen. Philharmonie zuidnederland speelt o.a. de werken ‘Ouverture Russlan and Ludmilla’ van Mikhail Glinka en ‘Peer Gynt Suite no.1’ van Edward Grieg onder leiding van Arjan Tien. Daarnaast spelen zij ook het werk ‘Prince Igor Ouverture’, van Alexander Borodin, maar dan onder de muzikale leiding van Geert Mooren. Een bijzondere ervaring en unieke kans voor de dirigent uit Meerlo om dit beroepsorkest te mogen dirigeren.

De Overloonse fanfare speelt onder leiding van Geert Mooren het werk ‘Colors’ van Bert Appermont, waarbij de solo wordt verzorgd door trombonist Quirijn van de Bijlaard van het philharmonisch orkest. Daarnaast spelen zij ook ‘Resurgam’ van Eric Ball, en twee swingende werken; Sing Sing Sing van Louis Prima & Dick Ravenal en ‘A Tribute to Harry James’ van Naohiro Iwai met Joost Broekman uit Overloon als solist op trompet.

Een combinatie van ‘strijkers’ en ‘blazers’, van klassiek en modern, van amateurs en professionals. Muziekliefhebbers zijn van harte welkom in de Pit in Overloon op donderdag 25 juni, aanvang 20:00. Kaarten a €15,- zijn verkrijgbaar via www.fanfarevriendenkring.nl en bij Shop Jacobs en Bakkerij Degen, beide in Overloon.

usp gemoedelijk

Gemoedelijk

usp groen

Groen

usp gastvrij

Gastvrij