logo land van cuick

Escaperooms

Nieuw bij Outdoor Overloon: Escaperooms!

Dit zal gefaseerd opgepakt worden, de eerste twee kamers waarmee gestart wordt zijn:

  • Sugar & Sweets, een lust voor het oog voor elke zoetekauw! Overal waar je kijkt, zie je heerlijk snoepgoed. Maar in deze winkel is geen tijd om rustig te zitten en te genieten van al dit lekkers. Er moet gewerkt worden want nu je eenmaal binnen staat, is er maar één weg uit. Kun je je een weg banen door puzzels, kauwgomballen, lolly's en al het andere lekkers...?
    Moeilijkheidsgraad: 2 van 5 > voor de beginnende en semi-gevorderde escaperoomspeler(s).
  • The Bunker, geheel in stijl van de Slag om Overloon in 1944. Waan je terug in de tijd, op 14 oktober 1944 om precies te zijn. Jullie zijn door de Duitsers meegenomen naar een bunker diep in het bos in Overloon en daar gevangen gezet. 's Nachts zijn felle gevechten en voor de Duitsers is het alle hens aan dek. Iedereen moet zich melden om te vechten en de bewaking van de Bunker verlaat zijn post. Dit is hét moment om te ontsnappen, maar dit is slecht mogelijk door het oplossen van een variatie aan technieken en puzzels, die jou en je teamgenoten binnen de tralies houden. Heb jij een ruime blik? Zorg voor een goede taakverdeling, want samenwerken staat centraal in deze kamer.
    Moeilijkheidsgraad: 4 van 5 > voor de gevorderde escaperoomspeler(s).

Prijzen Escaperoom

- 2 personen: € 52,-
- 3 personen: € 72,-
- 4 personen: € 88,-
- 5 personen: € 100,-
- 6 personen: € 108,-

Maximaal 6 personen per kamer. Ben je met meer dan 6 personen dan kun je twee of meer kamers boeken of bijvoorbeeld twee tijdstippen kiezen voor dezelfde kamer. Je kunt dus meerdere kamers tegelijk boeken. Wanneer je de kamer(s) en het aantal personen selecteert, krijg je een totaalprijs te zien.


Veelgestelde vragen:

- Wat is de locatie van de escaperooms? Dit is aan de Vierlingsbeekseweg 16 in Overloon.
- Hoe kan ik contact met jullie opnemen? Voor reserveren kun je onderstaande knop 'Reserveren' gebruiken. Voor mogelijkheden op dezelfde dag neem telefonisch of via whatsapp contact op via 0478-786510. Mailen kan ook, naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .
- Ik heb gereserveerd, hoe laat moet ik er zijn? We willen je vragen om 10 minuten voor aanvang aanwezig te zijn. Je krijgt namelijk van tevoren een speluitleg, je kunt je jas ophangen, spullen opbergen en eventueel naar de WC. Op de door jou gereserveerde tijd begin je met de escaperooms en heb je een uur de tijd om te ontsnappen.
- We zijn met meer dan 6 personen. Wat nu? De maximale groepsgrootte per escaperoom is 6 personen. Als je met meer bent kun je tegelijkertijd twee escaperooms doen. Wil je allemaal dezelfde kamer spelen, dan kun je in verschillende rondes spelen.
- Hoe kan ik betalen? Betalen kan alleen contant of per pin. Betalen is op locatie.
- Ik heb gereserveerd voor 4 personen maar ben uiteindelijk toch met meer/minder, is dit een probleem? Nee hoor, geen enkel probleem. Geef bij binnenkomst het juiste aantal personen door en we wijzigen de reservering. Wijzigt, door een verschil in personen, het aantal kamers dat je hebt gereserveerd? Indien je een kamer extra wilt dan is dit op basis van beschikbaarheid van de kamer. Is dit een kamer minder, dan is dit kosteloos tot 48 uur van tevoren. Binnen 48 uur wordt 50% van de originele reservering in rekening gebracht, binnen 24 uur is dit 100%. Doorgeven kan via mail of telefonisch.
- Wat is de minimumleeftijd? Voor onze kamer Sugar & Sweets is de minimum leeftijd 10 jaar en moet minstens 1 persoon een volwassene zijn. Voor de kamer Alcatraz is dit 14 jaar. Ook hier moet minstens 1 persoon een volwassene zijn.

 

De prijs is incl. 9% BTW.

Reserveren kan via onderstaande formulier.

usp gemoedelijk

Gemoedelijk

usp groen

Groen

usp gastvrij

Gastvrij