logo land van cuick

Activiteiten

Qua dagrecratie zijn er diverse uitlopende activiteiten van een lekker dagje tussen de dieren in het Zoo Parc, een balletje slaan op de golfbaan of toch lekker relaxen aan het Schaartven!?

Nieuw bij Outdoor Overloon: Escaperooms!

Dit zal gefaseerd opgepakt worden, de eerste twee kamers waarmee gestart wordt zijn:

  • Sugar & Sweets, een lust voor het oog voor elke zoetekauw! Overal waar je kijkt, zie je heerlijk snoepgoed. Maar in deze winkel is geen tijd om rustig te zitten en te genieten van al dit lekkers. Er moet gewerkt worden want nu je eenmaal binnen staat, is er maar één weg uit. Kun je je een weg banen door puzzels, kauwgomballen, lolly's en al het andere lekkers...?
    Moeilijkheidsgraad: 2 van 5 > voor de beginnende en semi-gevorderde escaperoomspeler(s).
  • The Bunker, geheel in stijl van de Slag om Overloon in 1944. Waan je terug in de tijd, op 14 oktober 1944 om precies te zijn. Jullie zijn door de Duitsers meegenomen naar een bunker diep in het bos in Overloon en daar gevangen gezet. 's Nachts zijn felle gevechten en voor de Duitsers is het alle hens aan dek. Iedereen moet zich melden om te vechten en de bewaking van de Bunker verlaat zijn post. Dit is hét moment om te ontsnappen, maar dit is slecht mogelijk door het oplossen van een variatie aan technieken en puzzels, die jou en je teamgenoten binnen de tralies houden. Heb jij een ruime blik? Zorg voor een goede taakverdeling, want samenwerken staat centraal in deze kamer.
    Moeilijkheidsgraad: 4 van 5 > voor de gevorderde escaperoomspeler(s).

Prijzen Escaperoom

- 2 personen: € 52,-
- 3 personen: € 72,-
- 4 personen: € 88,-
- 5 personen: € 100,-
- 6 personen: € 108,-

Maximaal 6 personen per kamer. Ben je met meer dan 6 personen dan kun je twee of meer kamers boeken of bijvoorbeeld twee tijdstippen kiezen voor dezelfde kamer. Je kunt dus meerdere kamers tegelijk boeken. Wanneer je de kamer(s) en het aantal personen selecteert, krijg je een totaalprijs te zien.


Veelgestelde vragen:

- Wat is de locatie van de escaperooms? Dit is aan de Vierlingsbeekseweg 16 in Overloon.
- Hoe kan ik contact met jullie opnemen? Voor reserveren kun je onderstaande knop 'Reserveren' gebruiken. Voor mogelijkheden op dezelfde dag neem telefonisch of via whatsapp contact op via 0478-786510. Mailen kan ook, naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .
- Ik heb gereserveerd, hoe laat moet ik er zijn? We willen je vragen om 10 minuten voor aanvang aanwezig te zijn. Je krijgt namelijk van tevoren een speluitleg, je kunt je jas ophangen, spullen opbergen en eventueel naar de WC. Op de door jou gereserveerde tijd begin je met de escaperooms en heb je een uur de tijd om te ontsnappen.
- We zijn met meer dan 6 personen. Wat nu? De maximale groepsgrootte per escaperoom is 6 personen. Als je met meer bent kun je tegelijkertijd twee escaperooms doen. Wil je allemaal dezelfde kamer spelen, dan kun je in verschillende rondes spelen.
- Hoe kan ik betalen? Betalen kan alleen contant of per pin. Betalen is op locatie.
- Ik heb gereserveerd voor 4 personen maar ben uiteindelijk toch met meer/minder, is dit een probleem? Nee hoor, geen enkel probleem. Geef bij binnenkomst het juiste aantal personen door en we wijzigen de reservering. Wijzigt, door een verschil in personen, het aantal kamers dat je hebt gereserveerd? Indien je een kamer extra wilt dan is dit op basis van beschikbaarheid van de kamer. Is dit een kamer minder, dan is dit kosteloos tot 48 uur van tevoren. Binnen 48 uur wordt 50% van de originele reservering in rekening gebracht, binnen 24 uur is dit 100%. Doorgeven kan via mail of telefonisch.
- Wat is de minimumleeftijd? Voor onze kamer Sugar & Sweets is de minimum leeftijd 10 jaar en moet minstens 1 persoon een volwassene zijn. Voor de kamer Alcatraz is dit 14 jaar. Ook hier moet minstens 1 persoon een volwassene zijn.

 

De prijs is incl. 9% BTW.

Reserveren kan via onderstaande formulier.

Dé plek om met mooi weer te vertoeven, lekker liggen op het gras, door het mulle zand lopen of toch een frisse duik nemen!? Bij drukke dagen is er bovendien de mogelijkheid om versnaperingen te halen bij het huisje bij de entree van de recreatieplas. 

Tevens een leuk vertrekpunt voor het maken van wandelingen of fietstochten in de uitgestrekte Overloonse bossen. 

Holthesedijk 6a
06-51060303
www.schaartven.nl
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De Raaijhal is gelegen aan de rand van de dorpskern en is geschikt voor diverse binnensporten zoals: zaalvoetbal, badminton, volleybal en korfbal. 

Tevens beschikt de Raaijhal over een 18-holes midgetgolfbaan.

Raaijweg 15-17
0478-642007
www.raaijhal.nl
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Een ontspannen ritje op een stille en milieuvriendelijke e-chopper om zo de mooie omgeving van Overloon te verkennen!? Direct starten vanaf de accommodatie of het park waar u verblijft? Dit kan via Outdoor Overloon! Bent u met een groep, gezin of met uw vriend(in), voor elk is er wat wils. Tevens kan dit in een aantal gevallen verzorgt worden direct op het terrein bij de groepsaccommodaties in Overloon.

Stelletjes:
- E-chopper;
- GPS-speurtocht

Familiedagen / Vriendendagen / Teamuitjes:
- boogschieten;
- highland games;
- spellenparcours;
- fietstrein;
- expeditie Robinson spellen;
- bubble voetbal; 
- E-chopper;
- GPS-speurtocht; 
- klootschieten; 
- indoor spellen;
- luchtkussen (alleen in combinatie met een andere activiteit).

Alle spullen zijn in eigen beheer, waardoor er snel kan worden geschakeld naar gelang uw behoeftes/wensen. Er kan altijd vrijblijvend contact opgenomen worden.


0478-786510
www.outdooroverloon.nl
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ruim opgezette dierentuin aan de rand van Overloon. Op een speelse manier kan er kennis gemaakt worden met de dieren en voor de kinderen zijn er tevens andere leuke activiteiten zoals ondere andere een speeltuin en een kinderboerderij.

Stevensbeekseweg 21
0478-640046
www.zooparcoverloon.nl
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Op 20 en 21 mei organiseert het Oorlogsmuseum in Overloon voor de 7e keer op rij de Militracks. Militracks is een evenement voor iedereen die geïnteresseerd is in de Tweede Wereldoorlog. Op Militracks staan twee dagen lang van 09.00u-17.00u vooral Duitse Sd.Kfz. voertuigen centraal. Er zijn tijdens dit weekend zowel motoren, transportvoertuigen, commandowagens als halfrupsen en tanks te zien. Sterker nog, ze staan er niet alleen, maar rijden ook nog rond op het speciale parcours dat rond het Oorlogsmuseum loopt. Tegen vergoeding kan men meerijden. Bij dit evenement is bovendien een grote militariamarkt.

Voor meer info en aanschaf van kaartjes ga je naar www.militracks.nl

Museumpark 1
www.militracks.nl
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Een mooi aangelegde golfbaan aan de rand van het dorp, een baan vol variatie en verschillende hoogtes.
In het midden van de baan is er een fraaie rotspartij inclusief waterval, ook goed zichtbaar vanaf het terras bij Brasserie de Kuluut.

De baan is toegankelijk voor degenen die in het bezit zijn van een GVB of baanpermissie hebben en ligt nabij de luxe vakantiehuizen van vakantiepark "Bosrijk de Kuluut".

Kuluutweg 8
0478 641373
www.golfbaanoverloon.nl
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

usp gemoedelijk

Gemoedelijk

usp groen

Groen

usp gastvrij

Gastvrij